Wat is een e-cruiser?

Ecruiser is een belangrijke speler op het gebied van elektrische brommers

De laatste jaren zien we steeds meer scooters en brommers verschijnen op de Nederlandse wegen en dat is niet zonder reden. De brommer is een zeer aangenaam alternatief voor bijvoorbeeld de auto, waar je in de stad vaak aanzienlijk sneller mee op je bestemming bent en ook geen hinder ondervindt van gedoe met het parkeren of verkeersopstoppingen.

 

Groen en duurzaam rijden is ook op het gebied van gemotoriseerde tweewielers een trend en het ligt dan ook in lijn der verwachting dat de elektrische brommer in de loop der jaren de markt volledig over zal nemen van de benzine variant. Een fabrikant van Nederlandse bodem die hier graag aan bijdraagt, is het bedrijf Ecruiser. Ecruiser heeft duurzaam en groen rijden hoog in het vaandel staan en richt zich hierbij vooral op de markt van tweewielers en driewielers. De verschillende modellen van Ecruiser hebben prachtige looks en zijn van zeer hoge kwaliteit. Deze zijn verkrijgbaar in Nederland bij Fast Furious Scooters.

 

Een Ecruiser herken je aan het design

Ecruiser heeft tal van verschillende modellen, maar allemaal vertonen ze ook gelijkenissen in het design. De modellen zijn allemaal als echte choppers vormgegeven met “fat tires”, een lage zit en een hoog en breed stuur. De manier waarop je op deze stijlvolle brommer zit, is dan ook wel te vergelijken met de klassieke Harley Davidson modellen.

 

Het voordeel aan de dikke en brede banden die gebruikt worden door Ecruiser, is dat de brommer hierdoor zeer stabiel op de weg ligt en ook de remweg aanzienlijk korter is dan bij dunnere banden. Dit maken de modellen van Ecruiser zeer veilig. Het design van de brommer maakt deze niet alleen geschikt voor verkeer in de stad, maar ook voor langere tochten.

 

Vele voordelen aan het gebruik van de Ecruiser

Naast het feit dat een Ecruiser natuurlijk een stuk duurzamer is dan een brommer op benzine en dat deze een stuk goedkoper is door de besparing op brandstofkosten, zijn er nog meer voordelen aan het gebruik van een Ecruiser. De accu laadt al in slechts enkele uren op en kan gewoon via de netstroom worden opgeladen.

 

De brommer is dusdanig afgewerkt, dat deze ook goed bestand is tegen regen en vocht en de Echopper dan ook geschikt is voor alle weertypes. Door de elektrische motor bestaat de Ecruiser uit een stuk minder losse onderdelen, waardoor er in principe ook minder stuk kan gaan en de brommer zeer onderhoudsarm is. De motor is daarnaast ook niet beïnvloed door de temperatuur en je zal dan ook nooit problemen ondervinden met het starten van de brommer, ook niet wanneer het koud is.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *