Tips om snel en eenvoudig een auto te leasen

Vooral startende ondernemers weten niet altijd de weg om op een voordelige wijze aan een goede bedrijfswagen te komen. Vaak stoten ze hun neus bij een willekeurige leasemaatschappij, omdat die eist dat zij hun jaarcijfers tonen. Op zich is dat begrijpelijk, want een bedrijf wil graag weten of zijn klanten hun lasten wel kunnen betalen. Maar voor startende ondernemers is het niet mogelijk om de jaarcijfers te laten zien, omdat ze die nog niet hebben. Daarom zijn er leasemaatschappijen die zakelijke auto’s aanbieden zonder dat er jaarcijfers getoond moeten worden.

Kip en ei

Om succesvol te worden heeft een startende ondernemer een bedrijfsauto nodig. Door te vragen om jaarcijfers die hij nog niet heeft wordt die ondernemer de kans ontnomen om succes te krijgen. Want je hebt eerst een auto nodig om succesvol te worden. Pas dan kun je jaarcijfers laten zien. Eigenlijk is dat een kip en een ei verhaal. Als deze situatie ook op jouw van toepassing is ben je vast geïnteresseerd in meer over leasen als je geen jaarcijfers hebt. Je zal zien dat er veel mogelijk en dat je zowel een nieuwe auto als een occasion kunt leasen.

Maximaal kosten besparen

Startende ondernemers die zo weinig mogelijk willen uitgeven aan een bedrijfsauto kunnen ervoor kiezen om een leasecontract af te sluiten voor een gebruikte auto. Leasemaatschappijen hebben vaak behoorlijk veel van dergelijke auto’s op voorraad. Je hoeft niet bang te zijn dat het om auto’s met allerlei gebreken gaat. De occasions zijn vaak maar 1 of 2 jaar in gebruik geweest. Het onderhoud is al die tijd onder de verantwoordelijkheid van de leasemaatschappij uitgevoerd. Dat is een garantie dat er met de kwaliteit van de occasions niets mis is.

Groot aanbod

Het leasen van een occasion heeft als voordeel dat zo’n auto meteen beschikbaar is. Bij nieuwe auto’s is er vaak sprake van een levertijd, soms van wel enkele maanden. Je hoeft ook geen angst te hebben dat er geen geschikte occasion voorhanden is. Er worden namelijk zoveel auto’s na hun eerste termijn ingeleverd, dat er altijd wel een geschikt exemplaar tussen staat voor jouw bedrijf.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *