10 auto-accessoires die uw rit een stuk perfecter zullen maken!

Bent u iemand die graag rijdt met de ramen omlaag en de muziek aan? Of rijdt u liever met uw handen aan het stuur, terwijl u uw spiegels controleert en alert blijft op de weg? U hebt misschien een auto, maar dat betekent niet dat hij perfect is. Hoewel de meeste auto’s standaard zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals airbags, veiligheidsgordels en antiblokkeerremmen (onder andere), zijn wij van mening dat er een aantal dingen zijn die elke auto nog veel perfecter kunnen maken. Vooral als u net zoveel van uw auto houdt als wij weten dat u dat doet!

A Backup Camera

Een van de belangrijkste accessoires voor elke auto is een achteruitrijcamera. Deze helpt u te zien wat er achter u gebeurt wanneer u achteruitrijdt door het beeld van een camera te projecteren op een scherm in uw achteruitkijkspiegel. Zo kunt u zien of er kleine kinderen of dieren achter u staan te wachten om over te steken, of dat er iemand in uw dode hoek staat geparkeerd. Een back-up camera is een must-have voor elke auto-eigenaar, vooral als u kinderen of huisdieren hebt die klein genoeg zijn om gewond te raken door geraakt te worden terwijl u achteruitrijdt. En terwijl veel nieuwe auto’s worden geleverd met een ingebouwde back-up camera, als je een oudere auto hebt, is dit zeker iets wat je moet overwegen toe te voegen.

Smart Lock

Een slim slot is een must als u een auto met een handgeschakelde versnellingsbak hebt. Deze sloten worden geopend met een druk op de knop, en ze vergrendelen zichzelf automatisch wanneer de auto in de versnelling wordt gezet. Zo voorkom je het gedoe dat je je voet op de rem moet zetten terwijl je verwoed probeert je sleutels in het contact te steken terwijl je voet op de rem staat. Als u een automatische versnellingsbak hebt, hebt u geen slim slot nodig, maar het is toch een goed idee om er een te hebben. Het maakt het niet alleen veel gemakkelijker voor u om uw auto te besturen, maar het maakt het ook veiliger voor iedereen. Vooral als u kleine kinderen hebt die anders met het gewone slot zouden kunnen spelen.

Elektronisch opklapbare spiegels

Integreerbare of uitschuifbare zijspiegels zijn een geweldige manier om uw zicht op de weg te verbeteren. Dit zijn zijspiegels die met een druk op de knop kunnen worden uitgeschoven, en ze kunnen worden ingetrokken wanneer u ze niet nodig hebt. Veel autofabrikanten hebben deze functie al in hun auto’s ingebouwd, maar als die van u dat niet doet, is het iets wat u zeker moet toevoegen. Het is altijd belangrijk om te weten hoeveel ruimte u hebt als u rijdt. Dit is vooral belangrijk als u in een druk gebied rijdt, of als er veel verkeer op de weg is. Elektronisch inklapbare zijspiegels kunnen u helpen te zien wat er op de weg achter u gebeurt, en ze kunnen worden ingetrokken als u ze niet gebruikt. Dit helpt u dode hoeken te vermijden en maakt uw rit veel veiliger.

GPS-volgsysteem

Als u vaak onderweg bent, kunt u overwegen om een GPS-trackingsysteem in uw auto te installeren. GPS-trackingsystemen zijn kleine apparaatjes die u in uw auto kunt installeren om de locatie van uw auto te volgen. GPS tracking systemen zijn geweldige manieren om uw auto te volgen, vooral als u vaak gebruik maakt van taxi’s of ride-sharing diensten. Met een GPS-trackingsysteem kunt u uw auto volgen terwijl deze in het bezit is van een andere persoon, en u wordt op de hoogte gebracht als de locatie van de auto verandert. Dit kan een geweldige functie zijn als u een auto vol belangrijke materialen heeft, of als u zich zorgen maakt over de veiligheid van uw auto terwijl deze op de weg is. Een GPS-volgsysteem laat u weten of er roekeloos met uw auto wordt gereden en waar uw auto zich te allen tijde bevindt. Dit kan een enorme opluchting zijn als u zich zorgen maakt over uw auto die wordt gestolen of wordt meegenomen voor illegale activiteiten.

Draadloze autolader

Als u veel rijdt, weet u dat de batterij van uw telefoon niet zo lang meegaat als u zou willen. Met een draadloze autolader kunt u uw telefoon opladen zonder dat u de stekker in het stopcontact hoeft te steken. Dit kan een enorme hulp zijn in een auto, want het betekent dat je geen kabel hoeft te vinden om je telefoon in te pluggen, en het betekent ook dat je geen stopcontact hoeft te vinden. Als je aan het rijden bent, is het belangrijk dat je je op de weg concentreert en dat je je handen aan het stuur houdt. Als u op zoek moet naar een kabel, uw telefoon moet aansluiten en vervolgens een plaats moet zoeken om hem neer te zetten, houdt u uw ogen te lang van de weg. Een draadloze autolader is een veiligere manier om uw telefoon op te laden terwijl u rijdt.

voertuigvolgsysteem

Als u een bepaalde auto hebt die misschien gestolen wordt, of als u een kind hebt dat leert rijden en u zich zorgen maakt over hun veiligheid, kan een voertuigvolgsysteem een geweldige manier zijn om ze in de gaten te houden. Voertuigvolgsystemen worden in uw auto geïnstalleerd en kunnen via een app op uw telefoon worden gevolgd. Op deze manier kunt u precies zien waar uw auto is en kunt u de rijvoortgang van uw kind volgen. U kunt de app zo instellen dat u waarschuwingen krijgt als uw auto een bepaald gebied verlaat, of als uw kind gevaarlijk rijdt. Als u een auto hebt die vaak wordt gestolen of als u een kind hebt waarvan u bang bent dat het in gevaarlijke gebieden rijdt, kan een voertuigvolgsysteem een geweldige manier zijn om hem of haar veilig te houden.

op afstand bediende ruitenwissers en lichten

Als u vaak in de regen rijdt of op plaatsen met veel regen, kunnen op afstand bediende ruitenwissers een geweldig accessoire voor uw auto zijn. Hiermee kunt u uw ruitenwissers bedienen met een schakelaar in de auto, zodat u ze kunt in- en uitschakelen zonder zelfs maar uit de auto te hoeven komen. Op afstand bedienbare lampen zijn ook een geweldig accessoire. Hiermee kunt u uw lichten vanuit de auto aan- en uitzetten, zodat u niet hoeft uit te stappen bij slecht weer of in druk verkeer. Misschien vindt u dit in het begin vervelend, maar als u er eenmaal aan gewend bent, zult u het geweldig vinden dat u uw lichten kunt aan- en uitdoen zonder naar buiten te hoeven.

Handsfree luidsprekersysteem met blue tooth

Als u van muziek houdt, of als u vaak mobiel belt, kan een handsfree luidsprekersysteem met blue tooth een geweldig accessoire voor uw auto zijn. Hiermee kunt u muziek afspelen of uw telefoon handsfree gebruiken, wat een enorme hulp kan zijn als u in het verkeer rijdt of als u lange tijd aan het rijden bent. Het kan ook een geweldige manier om veilig te blijven tijdens het rijden als je vaak praten op uw telefoon. Als u uw handen gebruikt om de telefoon vast te houden terwijl u praat, maar door een handsfree luidsprekersysteem met blue tooth te gebruiken, kunt u uw handen aan het stuur houden terwijl u praat.

Conclusie

Auto’s zijn een grote investering, dus het is verstandig om ze goed te onderhouden en ze zo perfect mogelijk te maken. De 10 auto-accessoires in dit artikel kunnen elke auto veel veiliger en comfortabeler maken. Van back-up camera’s die ervoor zorgen dat je niet over kleine kinderen rijdt, tot slimme sloten die het veel makkelijker maken om met een automatische auto te rijden, deze accessoires maken elke auto veel beter. Als u veel rijdt, of als u veel tijd in de auto doorbrengt, kan elk van deze accessoires een grote hulp zijn. Of u nu in een oude auto rijdt waarop deze functies nog niet zijn geïnstalleerd, of in een nieuwe auto rijdt en een extra beschermingslaag wilt, deze auto-accessoires kunnen u helpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *